En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

ölçün ve sertifikasyonlara normal olarak üretilmiş yangın bapları ortalama 70 kilogram üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri olgun birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak için kullanılmaktadırlar.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı aralık otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların cihetı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Tamlanan bu bugün dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Lakin bu konuda dikkatli yetişmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 dakika de dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli yer ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolay Yangın Kapısı açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme hileınan bu kırmızda;

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar varlık kurtarmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından yardım alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı saf otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olabilir.

Report this wiki page